Samenvatting

De uitrusting die Mathias Holgersson gebruikte toen hij deelnam aan PikeFight 2020

Productinformatie

De uitrusting die Mathias Holgerssons gebruikte toen hij meedeed aan PikeFight 2020

Rod
Als je de Fate Black-serie nog niet kent, is het tijd om kennis te maken. Deze alom erkende serie is terug om opnieuw een gedurfd statement te maken. De voortdurende erfenis van gevoeligheid en reactieve spline op de PVG30T blank geeft deze hengel een ongeëvenaard gevoel.

Door de Evolve Soft Touch gepoorte reel seat en custom-wrapped roestvrijstalen Alconite geleiders, geeft deze hengel de meest subtiele visintenties weer door de energie te benutten en direct naar je handpalm over te brengen. De lichtere setup van de nieuwe editie verbetert het algehele gevoel terwijl de op maat gemaakte tapers waar de serie bekend om staat behouden blijven.

• Japanse 30 Ton PVG30T Blank Construction
• Evolve Stainless Steel Alconite Guides
• Evolve Soft Touch Ported Reel Seat
• High Density Japanese EVA Grips
• Evolve Snaggle Tooth Hook Keeper
• CGE2 Blank Construction (Cranking)
• Evolve Snaggle Tooth Hook Keeper (Cranking)

• 13 Fishing Fate Black Casting - 8'6/259cm XH 40-130g 2st
• 13 Fishing Fate Black Casting - 9'1/277cm XH 56-170g 2st

Reel
De 13 Fishing Concept A3 Gen 2 zijn deep-spool, heavy-duty low-profile casting reels. Ontworpen met een focus op kracht en duurzaamheid, zijn de Concept A3 Generation 2 gebouwd om je te helpen trofeeën te vangen met groot aas.

De nieuwe generatie Concept A3 reels heeft een HD aluminium frame met Ocean Armor 2 behandeling voor extreme corrosiebestendigheid, zodat zoutwater en estuaire vissers erop kunnen vertrouwen dat de reel bestand is tegen het misbruik van zout. De kracht van de molen komt van H.A.M. Hardened Brass Gearing gesneden met Japanse Hamai precisie.

Het Carbon Bull Drag System van de molen heeft maar liefst 40 pond weerstand, meer dan genoeg voor het binnenhalen van uw volgende trofee vis.

Extra functies zijn onder andere Alert Drag, Arrowhead Line Guide, KeepR Integrated Hook Keeper, en Beetle Wing Rapid Access side plating systeem. De reel wordt ook geleverd met zowel een enkele power handgreep en een dubbele peddel handgreep die gemakkelijk kan worden verwisseld om aan de omstandigheden en de voorkeur van de visser te voldoen.

Al met al is deze reel de perfecte keuze voor het werpen van groot aas in zowel zout- als zoetwater voor grote wildvissen zoals snoek, musky, striper, bull redfish, peacock bass en double-digit trophy largemouth.

Beschikbaar in 5.5:1, 6.3:1, en 8.1:1

Line
Sufix 131 G-Core brengt gevlochten lijnen naar een nieuw niveau! Onverslaanbare eigenschappen met betrekking tot bijvoorbeeld knoopweerstand en werpvermogen.

De Sufix 131 Braid lijn bestaat uit 12 bundels HMPE vezels gevlochten rond een Gore Performance Braid kern. Over een centimeter kruisen de vezels elkaar 60 keer. Door zijn structuur is Sufix 131 Braid meer afgerond, stevig en strak, d.w.z. heeft betere eigenschappen, dan elke andere 12 of 16 gevlochten lijn.

De afgeronde lijn glijdt met minder wrijving door de geleiders, wat een nauwkeurigere worp betekent en zorgt voor extra bereik wanneer je het nodig hebt. De afgeronde heeft ook minder weerstand in het water. Hoe meer vezels de lijn bevat, hoe gladder de structuur is. Zo wordt de betrouwbaarheid in zowel een geknoopte als rechte lijn verbeterd.

De strakke vlecht voorkomt ook dat de kern water ophoopt, waardoor de eigenschappen van de lijn zouden veranderen. De strakke vlecht is ook duurzaam en de Gore-kern voorkomt dat de HMPE-vezels elkaar onder belasting snijden.

Sterkte:
0,405 - 27,22kg
Toon meer Toon minder

Specificaties

Handle: Links

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Reviews van klanten

Lees alle reviews Sluiten
Nog geen reviews.
Bewaar

Bij de collectie inbegrepen:

Zie de volledige collectie