Vispakken

\"De beste kleding voor het vissen! Goede viskleding is essentieel voor ons vissers. Als je je goed kleedt op het meer, is de ervaring zoveel beter en is het de moeite waard om te investeren in wind & waterdichte kleding. Het beste wat je kunt hebben is Gore-Tex, maar als het goed smaakt, kost het geld. We hebben een geweldige mix van viskleding voor alle budgetten en hebben kleding op voorraad die we zelf hebben getest en waarvan we weten dat het goed blijft zitten, maar als je 100% zeker wilt weten dat je onder alle weersomstandigheden droog blijft, dan is Gore-Tex of Galon de beste keuze.

Waterkolom wordt aangegeven in millimeters en betekent de waterdruk die het materiaal aan de rechterkant kan weerstaan voordat het water door het kledingstuk dringt. Dit wordt getest in laboratoria volgens internationale testmethoden. De waterkolom is een maat voor de waterdichtheid van een kledingstuk en vertelt je hoeveel waterdruk een kledingstuk kan weerstaan voordat het water doordringt en je nat wordt.

Voor dagelijks gebruik bij lichte regen is een waterkolom van 5 000 mm vaak genoeg om je droog te houden. Het is echter gebruikelijk om een waterkolom van 10 000 mm aan te geven als ondergrens voor wanneer een kledingstuk volledig waterdicht is. De meeste viskleding van 1500-2000 SEK heeft een waterkolom van 8000 mm. De waterdichtheid van Gore-Tex® kleding varieert, maar alle kledingstukken liggen ruim boven de grens voor wat als waterdicht geldt. Op de meest geavanceerde kledingstukken zegt Gore-Tex® zelf dat de waterkolom minstens 28 000 mm is, waarbij in gedachten moet worden gehouden dat alleen al door te gaan zitten, knielen, enz. je een hogere druk creëert die de rating van het kledingstuk kan overschrijden, waardoor water kan binnendringen. Dit betekent niet dat het kledingstuk in kwestie defect is, maar alleen dat u de waarde van het kledingstuk hebt overschreden.

Wees gerust bereid om te bellen, een e-mail te sturen of naar de winkel te komen om de hulp te krijgen die u nodig hebt om tevreden te zijn en kleding te hebben die u jarenlang kunt dragen en waarvan u kunt genieten.\"
Toon meer Toon minder
Categorieën
Filter
Producten