Samenvatting

Kit met kunstaas dat Team Söder gebruikte in de PikeFight 2020 competitie!

Productinformatie

Kit met kunstaas dat Team Söder heeft gebruikt in de PikeFight 2020 competitie!

Scout Shad XL
Scout Shad XL, een echt vlezige shad in een doosvorm die veel water verplaatst. Onze eigen softbait waar we erg trots op zijn. Hij heeft laten zien wat hij kan in zowel PikeFight als PredatorFight!

Als je van grote softbaits houdt dan is dit iets voor jou, de Scout Shad XL laat zich gelden of je nu ondiep vist of op grote meren. Kan worden opgetuigd met stinger, jigkop of een combinatie van beide.

Kan ook worden gebruikt met een combinatie van verschillende attractors zoals rattlechambers en instant spinnerbait-rigs.

• Lengte: 27cm
• Gewicht: 136g

Scout Shad
Scout Shad, een kleinere versie van de glorieuze Scout Shad XL! Een shad softbait in een doosvorm die veel water verplaatst.

Als je van softbaits in een allround formaat houdt, dan is dit de perfecte softbait voor jou. Werkt zowel ondiep als op grote meren. Kan worden opgetuigd met stinger, jigkop of een combinatie van beide.

Kan ook worden gebruikt met een combinatie van verschillende attractors zoals rattlechambers en instant spinnerbait-rigs.

• Lengte: 20cm
• Gewicht: 60g

Söderjiggen V2
Söderjiggen V2 is gemaakt van duurzaam en iets zachter rubber compound waardoor hij nog makkelijker aan te pakken is en die magische, langzaam zwemmende actie bereikt.

Söderjiggen heeft diverse snoeken van zowel 10 als 15 kg op zijn geweten!

• Gewicht: 85g
• Lengte: 25cm

Scout Swimmer
Sommige aassoorten hebben tijd nodig om zich te ontwikkelen en Scout Swimmer is daarop geen uitzondering! De actie moest perfect zijn - gewoon werpen en ophalen met af en toe een spinstop en de snoeken kunnen hem gewoon niet weigeren.

Ontwikkeld in samenwerking met de beroemde Zweedse kunstaasbouwer JW Lures. Scout Swimmer is het kunstaas dat we altijd al in onze box wilden hebben. Als gevolg van de geweldige zwemactie trekt dit kunstaas zowel nummer- als trofeevis aan.

Een aas met een verbazingwekkende worplengte en bovendien voorzien van superscherpe hoogwaardige haken van BKK!

• Slow sink
• Weight: 67g
• Length: 12.5cm
• Hook: BKK BT621-BN 1/0

Instant Spinnerbait
Instant Spinnerbait is precies wat het heet - een spinnerbait hulpstuk om elk aas in enkele seconden in een spinnerbait te veranderen! Deze spinnerbait-rigs zijn handgemaakt van 1,5mm roestvrij draad met geïntegreerde snap in de rig.

Instant Spinnerbait is ontwikkeld door Mangeboy en is gebruikt door Tobias Fränstam tijdens het filmen van PikeFight seizoen 2 in aflevering 5 en 6.

Deze rigs zijn handgemaakt door Tobias zelf!

SvartZonker Big Tail (2-pack)
De BigTail is een perfecte staart voor alle soorten gilde-, jerk- en staartaas. De bredere en dunnere staart werkt in elke snelheid met een rimpelende zwemactie.

Dit geeft het kunstaas extra beweging en aandacht. Je kunt het ook direct op hybride- en glide-aas monteren. Voeg een druppel superlijm toe en pas de body aan!

Geleverd in 2-pak met de Svartzonker tail rig.

• Lengte: 26cm
• Gewicht: 29g
.
Toon meer Toon minder

Specificaties

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Reviews van klanten

Lees alle reviews Sluiten
Nog geen reviews.
Bewaar

Bij de collectie inbegrepen:

Zie de volledige collectie