Samenvatting

Kit met kunstaas dat Team CWC gebruikte in de PikeFight 2020 competitie!

Productinformatie

Kit met kunstaas dat Team CWC gebruikte in de PikeFight 2020 competitie!

Jonny Vobbler 13/15cm
Het is echt niet nodig om iets over dit kunstaas te zeggen, behalve dat je er ECHT een in je baitbox moet hebben, zo is het gewoon!

Werkt wanneer al het andere niet werkt en zijn actie is niet te negeren door snoeken en zal resulteren in de meest brute aanbeten. Dat maakt dit kunstaas een ""must have"" in je setup.

Jonny Vobbler is ontworpen door Jonny Thofeldt en wordt nu door Strike Pro in plastic geproduceerd. Heeft een aantrekkelijke schommelende actie en met zijn lip gaat hij dieper dan gewone hardbaits. Hij kan met pauzes worden binnengehaald, wat het gedrag van een gewonde vis imiteert, iets wat snoeken niet kunnen weerstaan!

Je kunt de diepte aanpassen door de hengeltop omhoog of omlaag te brengen. Als je hem nog dieper wilt laten zakken, kun je hem verzwaren zonder zijn aantrekkelijke actie te verliezen.

Ook verkrijgbaar in een kleinere versie in maat 13cm/50g voor dagen waarop snoeken de voorkeur geven aan kleiner aas.

• Lengte: 13/15cm
• Gewicht: 50/82g

Pig Shad 23cm
Pig Shad heeft een verleidelijke rollende actie terwijl de kop van links naar rechts schommelt. De staart peddelt en draait in een lage frequentie. Een perfecte imitatie van een gewonde aasvis die langzaam met zijn laatste krachten vooruit sjokt!

Pig Shad heeft een uniek profiel dat lijkt op een dikke aasvis. Hij is uitstekend te gebruiken met jigkoppen of met BFT Flexhead Pike. Met een BFT Pike Center Pin komt de ongelooflijke rollende actie van dit kunstaas echt tot zijn recht. Gebruik de BFT Tandem Rig en haal hem langzaam binnen in ondiepe gebieden. Chomp! Chomp!

• Lengte: 23cm
• Gewicht: 90g

Pig Shad Junior 20cm (2-pack)
Pig Shad Jr heeft een verleidelijke rollende actie terwijl de kop van links naar rechts schommelt. De staart peddelt en draait met een lage frequentie. Een perfecte imitatie van een gewonde aasvis die met zijn laatste krachten langzaam vooruit sjokt!

Pig Shad Jr is uitstekend te gebruiken met de BFT Flexhead Pike jigkop of ondiep opgetuigd met de BFT Pike Shallow Screw. Pig Shad Jr heeft een weedless-slot op zijn rug dus probeer hem ook eens te riggen met een Owner Beast 10/0 haak voor een weedless presentatie!

• Lengte: 20cm
• Gewicht: 50g
• 2st

Pig Shad Tournament 18cm (2-pack)
Op zoek naar de perfecte zwemactie en grootte voor het vissen op snoek? Zoek niet verder!

De Pig Shad Tournament is de nieuwste toevoeging aan de Pig Shad familie, 18cm lang en 30g en heeft alle kwalificaties om elke snoek tot een aanval te bewegen.

Ontworpen als een kleinere snoek vissen compliment aan de Pig Shad Junior, de haak gids sleuf in de rug is dieper en een sleuf ingang op de buik is toegevoegd, waardoor het ideaal is voor toernooi vissers!

Optimale grootte van Owner Beast Weedless haak is 8/0. Het kunstaas is gemaakt om 10/0 passen.

• Lengte: 18cm
• Gewicht: 30g
• 2 stuks
Toon meer Toon minder

Specificaties

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Reviews van klanten

Lees alle reviews Sluiten
Nog geen reviews.
Bewaar

Bij de collectie inbegrepen:

Zie de volledige collectie