Samenvatting

Een heerlijke, lang houdbare maaltijd met rundvlees en groenten voor vissers onderweg, gemakkelijk gemaakt met een snelle bereiding.

Productinformatie

Ingrediënten
29% aardappel, 18% vleesproduct van rund (84% rundvlees, zout, plantaardige vezel (aardappel, wortel, bamboe), stabilisator (E450), antioxidant (rozemarijnextract)), 17% wortel, 11% ui, 7% prei, 7% selderij, koolzaadolie, maïszetmeel, vleesbouillon (gist-extract, maltodextrine, zout, koolzaadolie, runderextract, gekaramelliseerde suiker, ui), zout, peper, antioxidant (rozemarijnextract, ascorbinezuur).

Allergenen: selderij.

Gewicht
Netto: 55 g
Bruto: 72 g
Bereid: 370 g

Houdbaarheid
Het product heeft een houdbaarheid van 5 jaar vanaf de productiedatum. Bewaren op kamertemperatuur. Een geopend zakje moet als een vers product worden behandeld. Consumeer de maaltijd binnen 2 uur na toevoeging van water.

Bereiding
Scheur de bovenkant van het zakje af bij de inkeping. Voeg warm water (3,2 dl) toe tot aan de markering. Goed roeren, het zakje sluiten met de ziplock en het gerecht 8 minuten laten rusten.
Toon meer Toon minder

Specificaties

Vragen & Antwoorden

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Bij de collectie inbegrepen:

Zie de volledige collectie
Een heerlijke, lang houdbare maaltijd met rundvlees en groenten voor vissers onderweg, gemakkelijk gemaakt met een snelle bereiding.

Productinformatie

Ingrediënten
29% aardappel, 18% vleesproduct van rund (84% rundvlees, zout, plantaardige vezel (aardappel, wortel, bamboe), stabilisator (E450), antioxidant (rozemarijnextract)), 17% wortel, 11% ui, 7% prei, 7% selderij, koolzaadolie, maïszetmeel, vleesbouillon (gist-extract, maltodextrine, zout, koolzaadolie, runderextract, gekaramelliseerde suiker, ui), zout, peper, antioxidant (rozemarijnextract, ascorbinezuur).

Allergenen: selderij.

Gewicht
Netto: 55 g
Bruto: 72 g
Bereid: 370 g

Houdbaarheid
Het product heeft een houdbaarheid van 5 jaar vanaf de productiedatum. Bewaren op kamertemperatuur. Een geopend zakje moet als een vers product worden behandeld. Consumeer de maaltijd binnen 2 uur na toevoeging van water.

Bereiding
Scheur de bovenkant van het zakje af bij de inkeping. Voeg warm water (3,2 dl) toe tot aan de markering. Goed roeren, het zakje sluiten met de ziplock en het gerecht 8 minuten laten rusten.
Toon meer Toon minder