Samenvatting

Levensecht kunstaas in alle vormen en maten is al tientallen jaren populair, maar weinigen komen ooit in de buurt van het kunstaas dat door Tomy's Bait met de hand is gemaakt. Nu zijn we verheugd om aan te kondigen dat Westin samenwerkt met Tomy om zijn Original Perch lure design wereldwijd beschikbaar te maken.

Productinformatie

Een levenslange fascinatie voor vissen heeft Tomy een ongeëvenaard begrip van hun gedrag opgeleverd. Van het houden van vissen in aquaria, het duiken met wilde vissen, tot het vissen op vissen, Tomy raakte geobsedeerd door het ontwikkelen van kunstaas dat het natuurlijke voedsel van roofvissen beter nabootst.

Tomy's Original Perch, voor het eerst gemaakt in 2015, is misschien wel zijn bekendste kunstaas. Ontwikkeld om een kleine baars na te bootsen, die op de meeste locaties een belangrijk onderdeel is van het dieet van roofvissen. De Original Perch illustreert Tomy's aandacht voor detail in de zoektocht naar een zo levensecht mogelijk ontwerp. Het verleggen van de grenzen van handgemaakte kunstaas ontwerp door middel van voortdurende ontwikkeling, de Original Perch is nu op het hoogtepunt van kunstaas ontwerp.

De dynamische vorm van de Original Perch werd later verfijnd met externe vinnen voor een meer levensechte uitstraling. In combinatie met de ongelooflijk realistische handgeschilderde afwerking bleek de Original Perch vanaf het begin onweerstaanbaar voor roofvissen, en zijn reputatie is internationaal gegroeid naarmate het ontwerp zich ontwikkelde en werd overgenomen door kunstaasvissers 'in the know'.

Het omhoog gedraaide ontwerp van de schoepstaart van de Original Perch is een kenmerk van Tomy's kunstaas geworden, en geeft dit kunstaas een unieke actie. Niet alleen geeft het ontwerp van de staart het kunstaas een unieke en realistische beweging, maar het slaat ook bij lage snelheden, ook tijdens de vrije val wanneer het ophalen wordt gepauzeerd. Gevist op een gestage of licht onregelmatige retrieve, de Original Perch heeft een super-effectieve actie voor alle roofvissen.
- Een van de meest realistische aasvis patroon ooit geproduceerd
- Ultra-realistische baars profiel ontwerp en verf afwerking
- Met de hand geschilderde gedetailleerde ogen en kleuren
- Naar boven gerichte staart zorgt voor een unieke vis-aantrekkende zwemactie, zelfs bij lage snelheden
- Het go-to aas voor vele top roofvissers, nu beschikbaar voor iedereen.
Toon meer Toon minder

Specificaties

Gewicht: 19 g , 34 g , 4 g , 61 g , 8 g
Kleur Kunstaas: T Clear Perch , T Gold Perch , T Orange Perch , T Perch , T Yellow Perch
Weiden lengte: 12 cm , 15 cm , 18 cm , 7 cm , 9 cm

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Reviews van klanten

Lees alle reviews Sluiten
Nog geen reviews.
Bewaar

Bij de collectie inbegrepen:

Zie de volledige collectie