Samenvatting

Een fenomenale jerkbait en nieuwe toevoeging aan Westin's Bite serie die ze gewoon ''Jerkbite'' moesten noemen! De jerkbait is verkrijgbaar in twee maten en twee verschillende dieptes.

Productinformatie

Er is twee jaar aan dit aas gewerkt en de resultaten spreken voor zich. Ontworpen om onder alle omstandigheden als jerkbait/twitchbait gevist te worden. Beweeg je hengel snel en agressief en varieer met lange of korte pauzes, afhankelijk van de stemming van de vis. Vis Jerkbite met langere pauzes tussen elke aanbeet in de koudere maanden. Zelfs bij een rustige dril heeft het slanke aas een geweldige zwemactie. De sleutel tot succes ligt in de pauzes omdat het aas in het midden van de slagzone 'zweeft' dankzij een perfecte balans. Dit aas produceert wanneer al het andere faalt! De Jerkbite heeft een geïntegreerd lange worp systeem waarbij twee stalen bolletjes in de staart vallen bij het werpen en naar voren rollen in de buik bij het binnenvissen. Het systeem zorgt voor lange, precieze worpen en draagt bij aan de onregelmatige zwembeweging - net als een vluchtende prooivis. De Jerkbite is gemaakt van de beste materialen, heeft sterke, vlijmscherpe haken en is klaar voor actie, op welk roofdier je ook jaagt. Kies de SR voor ondiep vissen en de MR voor dieper.
  • Materiaal: ABS kunststof
  • Loodvrij
  • Vlijmscherpe haken van koolstofstaal
  • Realistische ogen
  • Gedetailleerde handgeschilderde kleuren
  • Ontworpen om te worden gevist als jerkbait/twitchbait
  • Dieptebereik SR: Shallow Runner (SR) 0,5 - 1,5 m
  • Dieptebereik: MR: Gemiddelde runner (SR) 1,5 - 3 m
Toon meer Toon minder

Specificaties

Drijfvermogen: Drijvend , opschorten
Gewicht: 13,5 g , 15 g , 22 g , 8 g , 9 g
Kleur Kunstaas: Firetiger , Firetiger Flash , Ghost Hunter , Gold Chrome , Headlight , Hot Shad , Motoroil Burbot , Olive Minnow , Real Perch , Real Roach , Real Rudd , W Ayu , Yoru
Weiden lengte: 11 cm , 13,5 cm , 9 cm
Zwemdiepte: 0,5-1,5 , 1,5-3

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Reviews van klanten

Lees alle reviews Sluiten
Nog geen reviews.
Bewaar

Bij de collectie inbegrepen:

Zie de volledige collectie