Samenvatting

Waterwolf 2.0 1080K is een onderwatercamera met high definition 1080p opname, stabiele constructie en ingebouwde microfoon. Maak coole opnamen in verbeterde HD-kwaliteit met de bijgewerkte versie van Waterwolf!

Productinformatie

De Water Wolf camera's hebben een revolutie ontketend in het begrijpen hoe vissen zich gedragen en reageren op het aas en het kunstaas dat we ze voorschotelen. Nu zijn de Water Wolf camera's beter dan ooit - met een reeks verbeteringen die de Water Wolf camera nog veelzijdiger maken.

Waterdicht tot 100 meter, wat betekent dat hij kan worden gebruikt voor extreem diepzeevissen. Meer schokbestendig. Voorzien van een 100% batterijlaadindicator. Versierd in een CamoTech Groene Behuizing-kleur. Te gebruiken voor trolling, casting, dobber- of karpervissen. Uniek ontworpen en ontworpen in Denemarken. Super Anti-wobbling retrieve en tot 3,5 uur opnames.
  • Full HD 1080P video
  • Auto White Balance
  • Uitstekende prestaties bij weinig licht
  • Waterdicht tot 100 meter
  • Hoge schokbestendigheid
  • Perfect voor zowel trollen als werpen
  • Ontworpen en ontwikkeld in Denemarken
  • Super anti-wobbling retrieve
  • Opname tot 3. 5 uur
  • .5 uur opname

100m waterdicht
Of het nu gaat om roofvissen, monsterkarpers of zelfs zeewatersoorten, met een waterdichtheid tot 100m kan de Waterwolf u helpen bij het opnemen van geweldige beelden op een breed scala aan visdieptes.

MicroSD Card Recording
De Waterwolf is compatibel met Micro SD-kaarten van 2GB tot 128 GB. Beelden opgenomen op de Micro SD kaart zijn compatibel met zowel Windows PC's als Macs.

3.5 hrs Recording
Nooit meer een verbluffend moment missen dankzij de duurzame batterij – bereik tot drie-en-een-half uur opnametijd op een enkele lading.

Oplaadbare Li-On Batterij
Zorg ervoor dat je altijd klaar bent om onderweg geweldige beelden te maken dankzij de snelle USB 2.0 oplaadpoort. Laad de camera snel en gemakkelijk op via elke USB-stroombron.

Low Lux
De aard van onderwater video-opnamen betekent vaak slechte lichtomstandigheden. Dat is geen probleem voor Water Wolf met zijn Low Lux technologie, die uitzonderlijke prestaties biedt in de zwakste omstandigheden.

120 x 90 Wide Angle
Een supergroothoeklens betekent dat je geen enkele seconde van de actie mist – krijg alles wat rond je aas of kunstaas gebeurt op camera. Geen verrassingen meer.

AWB: Auto White Balance
De beelden zien er altijd geweldig uit met natuurlijke en nauwkeurige kleuren dankzij de ingebouwde automatische witbalans (AWB).

Color Recording
Captain de ware schoonheid van de vissen die je begeert met hoge kwaliteit, full colour beelden die er geweldig uitzien, zelfs bij weinig licht.

HD: 1080p
Elke aanbeet, elke volging, elke vis die in je stek komt – je ziet het allemaal in haarscherp detail dankzij de high-definition 1080p beelden die de camera genereert.

Ingebouwde microfoon
Het zijn niet alleen epische beelden die de Water Wolf vastlegt, maar ook dramatisch geluid dankzij een ingebouwde microfoon om van je videoclips een meesterwerk te maken.
Toon meer Toon minder

Specificaties

Gewicht: 65 g

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Reviews van klanten

Lees alle reviews Sluiten
Nog geen reviews.
Bewaar

Bij de collectie inbegrepen:

Zie de volledige collectie