Samenvatting

Shimano Speedmaster XTD 14000 - Speedmaster XTD is een fantastische karperreel voor de lange afstand die een opmerkelijke prijs-kwaliteitsverhouding biedt. Het beschikt over overbrengingsverhoudingen en lange werptechnologie die rechtstreeks afkomstig zijn van duurdere toonaangevende SHIMANO modellen en de discrete 'stealth' afwerking werkt perfect met alle Tribal TX karperhengels.

Productinformatie

Als je op zoek bent naar een geweldige combinatie van waarde, kwaliteit en prestaties, dan zal de Speedmaster XTD je direct aanspreken. De Speedmaster combineert hetzelfde G Free Body silhouet als veel van SHIMANO's long-range reels, met een ingetogen stealth uiterlijk en is visueel verbluffend. En in het gebruik stelt hij ook niet teleur. De Speedmaster stelt je niet alleen in staat om verder te werpen, de nieuwe tandwieloverbrenging en technologie geven je de kracht die je nodig hebt om met gemak de grootste exemplaren te vangen.  Een geweldige keuze voor vissers van elk niveau.

Op de Speedmaster valt echt niets aan te merken. Hij heeft veel van de topfuncties van de toonaangevende SHIMANO long range reels geërfd. Super Slow 5-lijns oscillatie wordt gebruikt op alle long-range reels tot aan de Power Aero prijsklasse, net als G Free Body, Parallel Body, Rigid Cast en een koud gesmede aluminium AR-C spoel. Je krijgt zelfs een set spoelverkleiners om het opspoelen kostenefficiënter te maken. En als het op vissen aankomt, optimaliseert de combinatie van HAGANE Gear en SILENT DRIVE technologie de efficiëntie van het opwinden en de Instant Drag zorgt voor een supersnelle aanpassing van de sleepspanning om de vis met een minimum aan gedoe onder controle te houden. Maar misschien is de meest indrukwekkende eigenschap wel dat de Speedmaster de geloofwaardigheid van zijn duurdere neven behoudt en een opmerkelijke prijs-kwaliteitverhouding biedt.
  • Hagane
  • Hagane vistuig
  • Stijf gegoten
  • Silentdrive
  • G Vrije Bak
  • Parellel Lichaam
  • AR-C Spoel
  • Ci4+
Toon meer Toon minder

Specificaties

Gear ratio: 4.3:1
Gewicht: 590 g
Line Capacity: 550m-0.35mm/400m-0.40mm/300m-0.45mm
Line intake: 103 cm
Maximale rem: 20
Reelmaat: XTD 14000

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Reviews van klanten

Lees alle reviews Sluiten
Nog geen reviews.
Bewaar

Bij de collectie inbegrepen:

Zie de volledige collectie