Samenvatting

Miuras Mouse is een unieke mix van bucktail en een plastic staart die tijdens het ophalen voor een zwemmende actie zorgt die een bijna onweerstaanbaar doelwit is voor een hongerige snoek!

Productinformatie

Je kunt de Miuras Mouse extreem langzaam vissen en zelfs bij winderige omstandigheden en snelle driftvisserij met de boot een uitzonderlijke controle behouden. Een andere belangrijke eigenschap van de Miuras Mouse is het vermogen om veel water te verplaatsen. Deze combinatie geeft de Miuras Mouse een ongeëvenaard vangstvermogen voor grote vissen – vooral wanneer er langzaam en in druk beviste wateren wordt gevist. 23cm, 95g.

Miuras Mouse ontwerp is afkomstig van de Italiaanse kunstaas vakman Maurizio ”Miura” Carini. De tijd gestoken in de ontwikkeling van de Miuras Mouse is goed besteed, gedurende de jaren heeft hij zijn plaats bewezen in tal van vissers kunstaas selecties met vele grote vissen op zijn geweten. Met trots presenteren wij de Miuras Mouse van Catch With Care.
  • Lengte: 23 cm
  • Gewicht: 95 gram (droog)
Toon meer Toon minder

Specificaties

Drijfvermogen: Zinkend
Gewicht: 95 g
Kleur Kunstaas: Baby Brown , Baitfish , Derg Whisper , Dracula , Firebird , Firetiger , Hot Banana , Ice Cream , Pink Panter , Spotted Bullhead , Sunset , The Swede , White Christmas , Yellow Fever
Weiden lengte: 23 cm
Zwemdiepte: 251

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Reviews van klanten

Lees alle reviews Sluiten
Nog geen reviews.
Bewaar

Accessoires

Giant Pig Tail, 40cm, 150g
Giant Pig Tail, 40cm, 150g
van€15.90
Miuras Mouse Spare Double Tail Big
Miuras Mouse Spare Double Tail Big
€4.50

Bij de collectie inbegrepen:

Zie de volledige collectie