Samenvatting

Garmin DST810 D/F/T Transducer NMEA 2000 is een slimme transducer die nauwkeurige diepte-, snelheids- en temperatuursignalen combineert met attitude sensing voor hiel/trim en pitch/roll gegevens. Hij kan dieptes tot 330' aflezen en biedt een snelle 5 Hz watersnelheidssignaaluitvoer voor een soepelere visualisatie op compatibele kaartplotters of andere displays.

Productinformatie

Garmin DST810 D/F/T Transducer NMEA 2000 is een slimme transducer die nauwkeurige diepte, snelheid en temperatuur signalen combineert met attitude sensing voor hiel/trim en pitch/roll gegevens. Hij kan dieptes tot 330&rsquo lezen en biedt een snelle 5 Hz watersnelheidssignaaluitvoer voor een vloeiendere visualisatie op compatibele kaartplotters of andere displays.

Draadloze BLUETOOTH® connectiviteit maakt het eenvoudig om de kalibratie van sensorgegevens te beheren via de Airmar Cast app interface. En de 235 kHz sensor werkfrequentie helpt wederzijdse interferentie met andere echosounder apparaten op het schip te voorkomen. De transducer’s brede, waaiervormige bundelbreedte van 10x44 graden maakt het mogelijk om de bodem te vinden, zelfs bij installatie op steile deadrise rompen of hellende zeilboten.

Algemeen
Frequentie: 235 kHz
Vermogen: 100 W
Bundelbreedte: 10 x 44 graden
Maximale diepte: 330 ft
Diepte/Snelheid/Temperatuur: Diepte, Temperatuur en Snelheid
Aantal Pinnen: NMEA 2000
Ondersteunde Deadrise/Transom Angles: 0 tot 22 graden
Toon meer Toon minder

Specificaties

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Reviews van klanten

Lees alle reviews Sluiten
Nog geen reviews.
Bewaar

Bij de collectie inbegrepen:

Zie de volledige collectie