Samenvatting

Kit met kunstaas dat Team 13 Fishing gebruikte in de PikeFight 2020 competitie!

Productinformatie

Kit met kunstaas dat Team 13 Fishing gebruikte in de PikeFight 2020 competitie!

Storm V-Slab 21,5cm
In de voetsporen van Storm R.I.P. T-Bone's unieke ontwerp komt nu Storm V-Slab, een groot zacht aas met een hoog profiel en een laag gewicht, ontwikkeld voor grote roofvissen.

De holle rug zorgt voor een aanzienlijk lager gewicht zonder dat het formaat en het profiel hoeven te verminderen. Het unieke ontwerp, met dunne zijwanden, betekent dat het aas gewoon zwemt als je het naar huis draait, maar gemakkelijk in elkaar zakt als de aanbeet komt - iets wat de inhakingsmogelijkheden drastisch vergroot.

De grote schoep geeft het aas een fantastische actie en stuurt trillingen tot ver in het water. V-Slab kan gemakkelijk weedless worden opgetuigd met een off-set haak of met een two-hook rig die wordt bevestigd aan versterkte punten in de bodem van het aas.

• Lengte: 21.5cm
• Gewicht: 70g

Storm R.I.P T-Bone 23cm
Storm T-Bone is een shad met innovatief design en duurzaam rubber, 23cm lang, 85g zwaar. Het aas is ontworpen om bij het hakken zo veel mogelijk in elkaar te zakken, waardoor je altijd de grootste kans hebt op een goede en veilige inhaking!

Dankzij het T-vormige lichaam is de T-Bone zelfs bij hogere snelheden stabiel en weegt hij ongeveer 30% minder in vergelijking met vergelijkbaar snoekaas. De T-Bone is uitgerust met 3D-vinnen en een geribbeld lichaam dat trillingen onder water veroorzaakt.

U krijgt ook een ondiepe schroef meegeleverd!

• Lengte: 23cm
• Gewicht: 85g

Rapala X-Rap Peto 20cm
Het Finse Beest, X-Rap Peto, combineert Rapala’s visvangende X-Rap constructie met een prachtig op kleur afgestemde soft tail tot een naadloos hybride aas. Met zijn langzame zinksnelheid en perfect horizontale val is de X-Rap Peto de ideale keuze voor koud water & uitdagende omstandigheden.

De staart trapt met een brede actie bij het binnenhalen; of probeer een jerk & pauze waardoor het aas langzaam de diepte in zwemt. De zachte staart is stevig bevestigd aan het lichaam met een 6-punts roestvrije plaat. Reserve staart inbegrepen. Voorzien van VMC Coastal Black haken.

• Lengte: 20cm
• Gewicht: 83g
• ABS Body met Soft PVC Tail
• 6-Point Stainless Plate Tail Locking System
• Wide Tail-Kicking with Body Roll
• Large Predator Gamefish
• VMC Coastal Black Treble Hooks

Rapala X-Rap Haku 14cm
Trouw aan zijn naam, X-Rap Haku – haku is Fins voor zoeken – is op zoek naar problemen en klaar om te rommelen met de grote mama's. De X-Rap Haku is sterk gebouwd voor grote vissen en is voorzien van Rapala’s eigen 3R System Titanium Release Rig met VMC Coastal Black haken.

Wanneer opgetuigd voor actie, zijn de haken gepositioneerd net als op een gewone glide bait, en de rig rust in het kunstaas’s buik groef, uit de weg en beschermd tegen onkruid en haken. Bij het inhaken laat de haakhouder los van het lichaam, zodat de vis direct contact heeft met de vis en geen kans heeft om het kunstaas als hefboom te gebruiken om zich los te maken. De rig maakt het verwijderen van de haken ook gemakkelijker voor de vis omdat het lichaam van het kunstaas niet in de weg zit.

X-Rap Haku kan worden gebruikt voor verschillende presentaties en is super eenvoudig te gebruiken. Glijdende actie kan worden gecreëerd door te twitchen met de hengel of door een stop & go retrieve te gebruiken. Twitching zorgt voor een sneller draaiende zijwaartse actie, terwijl een stop & go retrieve zorgt voor een langere glijdende actie. Een snelle branding tussen de stops bootst ontsnappende aasvissen na.

3R – Rapala Release Rig – Systeem is ingebouwd in het kunstaas en uit de weg wanneer het is opgetuigd. Bij het haken, zal de clip aan de staart de rig loslaten van het lichaam, waardoor een direct contact met de vis mogelijk is en de vis geen kans heeft om het kunstaas te gebruiken als hefboom om los te breken.

De duurzame rig is gemaakt met 100 lbs titanium draad en is voorzien van een stevige verbindingsring, heavy-duty splitringen en premium VMC Coastal Black round bend dreggen.

• Lengte: 14cm
• Gewicht: 74g

Rapala Super Shadow Rap 11/16cm
Opportunistische rovers kunnen de Super Shadow Rap niet ontkennen omdat hij hard naar de kant schopt en dan langzaam wegkwijnt in de diepte als een stervende vis. Zijn lange lichaam bootst perfect het silhouet van een grote aasvis na, terwijl de beroemde Shadow Rap actie de Super Shadow Rap bijna ter plekke laat dansen als een gemakkelijke maaltijd.

Twitch hem zachtjes voor actie ter plaatse; of ruk hem hard om hem in de bek van een grote vis te laten glijden. Voorzien van VMC Coastal Black haken.

• Lengte: 11/16cm
• Gewicht: 38/77g
• Duurzaam 2-delig plastic met geïntegreerde lip
• Zeer gedetailleerde afwerking
• Responsief, strak draaiend
• Grote roofvis
• VMC Coastal Black dreggen.
Toon meer Toon minder

Specificaties

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Reviews van klanten

Lees alle reviews Sluiten
Nog geen reviews.
Bewaar

Bij de collectie inbegrepen:

Zie de volledige collectie